6 Aralık 2008 Cumartesi

Likemind Ankara Aralik Bulusmasi


Likemind Ankara 9. Bulusmasi olan Aralik Bulusmasi, genel trendi izleyerek her gecen gun daha da buyuyor. Ozellikle katma deger noktasinda da cok buyur acilimlar saglayarak emin adimlarla ilerliyoruz. Yilin bu son Likemind bulusmasinda cok guzel bir finale yakisir derecede gerek katilimci sayisi, niteligi gerekse de konusulan konusmalar tam Likeminde ozgu seylerdi.

9 aylik sureci degerlendirirsek:

* 6 kisi olarak baslayan likemind ankara bulusmasi kendisini 5 katladi.

* Turkiyede ki Likemind Bulusmalarindan ilk ve tek sponsor(coffee provider) sahibi olan dunyada ise berlin, londra, hamburg disinda 4. bulusma oldu.(2009 yili boyunca pros a.s tarafindan)

* ilk defa yine bulusmalarin videolarini yayinlayarak gelemeyen kisilerin yada likemind hakkinda bilgi sahibi olmakisteyenlere yonelik video paylasim ve ilerisi icin likemind.tv tarzinda bir olusumu baslattik.

* Likemind bulusmalari sayesinde cok guzel arkadasliklar, dostluklar sagladik. Ayrica likemind bir cok arkadasimiza takim arkadaslari ve ekibini olusturmada yardimci oldu.

2009 yili Likemind Ankara Hedeflerimiz cok daha buyuk ve sadece Likemind bulusmalariyla kendimizi sinirlamayip, ozellikle web tabanli bulusmalar(use the internet to get off the internet) mantigiyla cok daha farkli ve siradisi bulusmalar planliyoruz.

Bu zamana kadar Likemind Ankara bulusmalarina katilan tum arkadaslarima cok tesekkur ediyorum. yeni yilda super otesi Likemind Bulusmalarinda bulusmak dilegiyle....

Herkesin simdiden de Bayramini Kutluyorum.

likemind ankara resimleri tiklayiniz

likemind ankara videolari tiklayiniz

Hiç yorum yok: